Валиклуд Постави 4 парчиња Мала Торба Организатор Спортски Додатоци Ранец Патна Торба За Жени Патување Торба За Чевли Мали Торбички Врвки Ултралесни Вреќи За Чува?
  • Неодамнешно

Валиклуд Постави 4 парчиња Мала Торба Организатор Спортски Додатоци Ранец Патна Торба За Жени Патување Торба За Чевли Мали Торбички Врвки Ултралесни

DEN 134.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Најлонска Ткаенина Торбичка За Жени : што добивате-Вклучува 4 парчиња торби за складирање на врвки со различна големина, преносни и практични. Торба за складирање : - 4 различни големини : Големина XS : околу 130* 110mm; s големина : околу 200* 150mm; m големина : околу 280* 220mm; L големина : околу 420* 300mm. Организатор На Торби За Ранец : Микро -, лесен, заштеда на простор и дизајн за повеќекратна употреба. Најлонски Кеси Со Врвки За Влечење : Топол Врв-можете да направите и етикети на белиот простор на чантите, за погодно да ги најдете работите што ги сакате. Патна Торба за долна облека : ТОРБИ За СКЛАДИРАЊЕ со овие совршени кеси за складирање, можете да ставите секакви работи ( како што се мобилни телефони, клучеви, книги, тоалети, облека итн.) во нив и да го одржувате вашето патување едноставно и организирано!. Најлонска Ткаенина. Торбичка За Жени : што добивате-Вклучува 4 парчиња торби за складирање на врвки со различна големина, преносни и практични. Торба за складирање : - 4 различни големини : Големина XS : околу 130* 110mm; s големина : околу 200* 150mm; m големина : околу 280* 220mm; L големина : околу 420* 300mm. Организатор На Торби За Ранец : Микро -, лесен, заштеда на простор и дизајн за повеќекратна употреба. Најлонски Кеси Со Врвки За Влечење : Топол Врв-можете да направите и етикети на белиот простор на чантите, за погодно да ги најдете работите што ги сакате. Патна Торба за долна облека : ТОРБИ За СКЛАДИРАЊЕ со овие совршени кеси за складирање, можете да ставите секакви работи ( како што се мобилни телефони, клучеви, книги, тоалети, облека итн.) во нив и да го одржувате вашето патување едноставно и организирано!. Пакетот Вклучува 1 * Комплет Од 4 парчиња Универзални Торби За Складирање На Најлонски Врвки За Патување На Отворено Организатори Во Различни Големини (Жолти) Карактеристики-Материјал : издржлива најлонска ткаенина лежеше н. - Боја : главно жолти атлетски комплети за жени. - 4 различни големини : Големина ХС : околу 130*110мм; Големина С : околу 200*150мм; Големина М : околу 280*220мм; Големина Л : околу 420*300мм патни торби за жени.