Чиста кутија за моливи, 12 пакувања кутија со молив со голем капацитет, канцелариски материјали за складирање кутија за складирање, четки за сликање моливи кутија з?
  • Неодамнешно

Чиста кутија за моливи, 12 пакувања кутија со молив со голем капацитет, канцелариски материјали за складирање кутија за складирање, четки

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【12 пакувања кутија со молив со голем капацитет】- Пакетот вклучува 12 пакувања пластични кутии со моливи кутии со моливи, изработени од високо пластичен материјал, издржлив, здрав и не е лесен за кршење Проucирниот дизајн го олеснува наоѓањето на она што го сакате. 【Практична разноврсна кутија за складирање】- одлично за однесување на деловно патување, организирање на клупи, фиоки, работни места, кујни и училници. Совршено за одржување моливи, владетели, ножици, проучување на материјали, канцелариски материјали, USB кабел, четки, уметнички материјали, занаетчиски, конец за везови, прибор за прибор, парчиња лего и многу повеќе. 【Трајни, цврсти, стабилни】- кутиите се испрскаат на дното и врвовите, така што тие се наредени без да се лизгаат низ целото место. Стабилниот дизајн ви овозможува да поставите повеќе случаи погодно заедно за заштеда на простор и одржување на клупите уредно и организирано. 【Снеп-тесен капак】-Случаите со моливи за моливки имаат капаци за затегнување на капакот, кој помага да се содржат сите ваши материјали уредно и да се запечатуваат прашина. Закривањето на капакот е дизајниран да го задржи капакот и да ве спречи да изгубите предмети. Цврст и практичен. Лесно е да се отвори и да се затвори за удобна употреба. 【Лесен и правилен капацитет】- Надворешните димензии на пластичните кутии со молив мери 19,5 x 7,5 x 4 cm/ 7,7 x 3 x 1,6 “, доволно големи за да држат многу моливи и пенкала. Компактната и лесната кутија за моливи се вклопува уредно во ранци, рачна торба и фиоки, рамни и стабилни што можат да се рангираат заедно за да заштедат простор за складирање. Опис : Чиста кутија за моливи совршено за чување на сите ваши пенкала, владетели, ножици, учење материјали, канцелариски материјали, USB кабел, четки, уметнички материјали, занает, везови конец , прибор за кукети, парчиња Лего и многу повеќе.

Material:
Plastic
Size:
7.7 x 3 x 1.6 inches
Quantity:
12 Pack
Package Include:
12 x Pencil Boxes: