Никроланди Црно Злато Дипломирање Партија Украси, 15 ПАРЧИЊА Ткиво Хартија Пом Пом Комплет За Забава, Свадба, Роденден, Ангажман, Неутрален Бебе Туш, Хартија Венец Ц?
  • Неодамнешно

Никроланди Црно Злато Дипломирање Партија Украси, 15 ПАРЧИЊА Ткиво Хартија Пом Пом Комплет За Забава, Свадба, Роденден, Ангажман, Неутрален

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Градинарски украси Кокошка партија украси. Валентин украси. Ationsени украси. Невестински туш украси. Бебе туш украси. Годишнина партија украси. Злато партија украси. Декорации за ангажман. Дипломирањето Партија Украси Вклучува - 12 парчиња хартија пом пом цвет (Злато x4 Слонова Коска x4 Црна x4) во 3 големини и содржи виси полка точка венец украси x3. Совршен За Секоја Посебна Пригода-декорациите ЗА одмор ВО НИКРОЛАНДИЈА се елегантни и разноврсни. Погоден за свадби, родендени, дипломи, празнични собири, момински забави, тушеви за бебиња, Кујнски Чај и друга прослава. ФОРМУЛАЦИЈА НА БОЈА-Секоја боја е внимателно обоена за да се задоволи трендот на боја на декорација на црна и златна забава, што ќе биде убава боја и привлечна за украсите. Закачете ги од таванот, над масата, под верандата, од гранките на дрвјата. или монтирани на ѕидовите, Користете ги за да создадете уникатна позадина за вашиот настан. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ и ЕДНОКРАТНО-декоративната занаетчиска хартија пом пом се САМОСТОЈНИ. Лесно се склопуваат, кои упатства за склопување се вклучени во пакувањето; лесен за пакување за повторна употреба, лесен за чување. Дипломирањето Партија Украси Вклучува - 12 парчиња хартија пом пом цвет (Злато x4 Слонова Коска x4 Црна x4) во 3 големини и содржи виси полка точка венец украси x3. Совршен За Секоја Посебна Пригода-декорациите ЗА одмор ВО НИКРОЛАНДИЈА се елегантни и разноврсни. Погоден за свадби, родендени, дипломи, празнични собири, момински забави, тушеви за бебиња, Кујнски Чај и друга прослава. ФОРМУЛАЦИЈА НА БОЈА-Секоја боја е внимателно обоена за да се задоволи трендот на боја на декорација на црна и златна забава, што ќе биде убава боја и привлечна за украсите. Закачете ги од таванот, над масата, под верандата, од гранките на дрвјата. или монтирани на ѕидовите, Користете ги за да создадете уникатна позадина за вашиот настан.