Клипови за Крпи за Плажа гарнек 4 парчиња Комунални Клипови, Клипови За Крпа Во Облик На Жаба Стеги За Крпи За Плажа Клипови За Стол Стол Стеги Клипови За Клипови За ?
  • Неодамнешно

Клипови за Крпи за Плажа гарнек 4 парчиња Комунални Клипови, Клипови За Крпа Во Облик На Жаба Стеги За Крпи За Плажа Клипови За

DEN 237.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Клиповите во форма на жаба се изработени од издржлива пластика и метал, лесен е, но работи добро Не се лизга, не е лесно за пукање, без брус, отпорен на стареење. Клиповите за пешкири се одликуваат со високо затегнато фаќање со маичка за држење, избегнувајќи дување на јорган или палто. Мазните рабови и забите без лизгање ја одржуваат облеката на место. Стегите за клипови се одлични за држење долна облека, чорапи, подлога, крпа, здолништа, панталони, шорцеви итн. Клиповите во форма на жаба се изработени од издржлива пластика и метал, лесен е, но работи добро. Не се лизга, не е лесно за пукање, без брус, отпорен на стареење. Клиповите за пешкири се одликуваат со високо затегнато фаќање со маичка за држење, избегнувајќи дување на јорган или палто. Мазните рабови и забите без лизгање ја одржуваат облеката на место. Стегите за клипови се одлични за држење долна облека, чорапи, подлога, крпа, здолништа, панталони, шорцеви итн. Опис овие пластични клипови за крпи со симпатична форма на цртан филм се направени од пластика и метал. Силниот метален прстен обезбедува сила на заклучување за цврсто прицврстување на вашата крпа на рамката на повеќето столчиња за плажа или столче за одмор.