Прибор За Предиво Јапонски Стапчиња За Јадење 12 Спакувајте Илјада Хартиени Кранови Потпирачи За Стапчиња За Јадење, Држачи За Керамички Стапчиња За Јадење, Порцел?
  • Неодамнешно

Прибор За Предиво Јапонски Стапчиња За Јадење 12 Спакувајте Илјада Хартиени Кранови Потпирачи За Стапчиња За Јадење, Држачи За Керамички

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од безбеден и премиум керамички материјал Дојдете со хартија кран насликани дизајн го прават тоа повеќе елегантен и атрактивен. за вашата маса, стапчиња за јадење тркалање, чувајте ја масата чиста. Издржлив и може да се користи за некое време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. Може да се користи и како совршен подарок за испраќање до вашите пријатели или некој што го сакате. Изработени од безбеден и премиум керамички материјал. Дојдете со хартија кран насликани дизајн го прават тоа повеќе елегантен и атрактивен. за вашата маса, стапчиња за јадење тркалање, чувајте ја масата чиста. Издржлив и може да се користи за некое време. Лесно за миење и чистење, само со сапун и вода. Може да се користи и како совршен подарок за испраќање до вашите пријатели или некој што го сакате. Опис-керамички стапчиња за јадење одморот може да биде и совршен подарок за вашите пријатели или вашите најблиски.- Илјада хартиени кранови остатокот од стапчиња за јадење е направен од безбеден и керамички материјал.