Квалитетни Силиконски Приклучоци За Уши За Повеќекратна Употреба - 10 Пара со 2 Пластични Кутии 30db Поништување На Бучава Блокирање На Звукот Меко Перење Со Жици За В?
  • Неодамнешно

Квалитетни Силиконски Приклучоци За Уши За Повеќекратна Употреба - 10 Пара со 2 Пластични Кутии 30db Поништување На Бучава Блокирање На Звукот

DEN 127.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УШНИ ПРИКЛУЧОЦИ ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА БУЧАВАТА-Обезбедува Максимално Намалување на Бучавата За Мирот, Тишината и Сонот Што Го Заслужувате Совршен За Спиење, Пливање, ' Рчење, Снимање, Работа, Патување И Сите Други Гласни Активности. Должина на кабелот : Прибл. НАДГРАДЕН ДИЗАЈН-ушните приклучоци Со Четири прирабници постигнуваат сигурно вклопување обезбедувајќи високо откажување на бучавата и заштита од вода. ПОЕДИНЕЧНО ЗАВИТКАН-Секој пар е во своја пластична кеса или кутија за добри санитарни услови. Лесно се чуваат на работа, во автомобил, чанта, ранец без да се извалкаат. Перење И ЕДНОКРАТНО - Чепчињата за Уши може да се мијат со основен сапун и топла вода и повторно да се користат повеќе пати, некаде од 2 месеци до една година. ОТСТРАНЛИВ КАБЕЛ-кабел може да се отстрани и вметне назад. Црвените необработени ушни приклучоци имаат дупка за нанесување низа.