Комплет За Поправка на Гуми за мотоцикли, Мултифункционален Удобен Пренослив Комплет За Лепенки За Гуми Што Не Се Деформираат За Трактори За Мотоцикли За Велосипе?
  • Неодамнешно

Комплет За Поправка на Гуми за мотоцикли, Мултифункционален Удобен Пренослив Комплет За Лепенки За Гуми Што Не Се Деформираат За Трактори

DEN 1124.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од висококвалитетни материјали, овој комплет за поправка на вакуумски гуми е цврст, издржлив, не лесно оштетен и има долг работен век Изработен од висококвалитетни материјали, овој комплет за поправка на вакуумски гуми е цврст, издржлив, не лесно оштетен и има долг работен век. Има широк спектар на намени, погодни за мотоцикли, Атв, косилки за трева, трактори, велосипеди, џипови, камиони и други автомобили. Доаѓа со пластична кутија за складирање, која е лесна за носење, лесна за складирање, едноставна за ракување и лесна за употреба. Користејќи софистицирана технологија на производство, овој комплет за поправка на гуми има максимална издржливост и не е лесно деформиран. Комплетот за поправка на гуми има одлични перформанси, висока јачина и може да се користи долго време за подобрување на ефикасноста на работата. Изработен од висококвалитетни материјали, овој комплет за поправка на вакуумски гуми е цврст, издржлив, не лесно оштетен и има долг работен век. Изработен од висококвалитетни материјали, овој комплет за поправка на вакуумски гуми е цврст, издржлив, не лесно оштетен и има долг работен век. Има широк спектар на намени, погодни за мотоцикли, Атв, косилки за трева, трактори, велосипеди, џипови, камиони и други автомобили. Доаѓа со пластична кутија за складирање, која е лесна за носење, лесна за складирање, едноставна за ракување и лесна за употреба. Користејќи софистицирана технологија на производство, овој комплет за поправка на гуми има максимална издржливост и не е лесно деформиран. Комплетот за поправка на гуми има одлични перформанси, висока јачина и може да се користи долго време за подобрување на ефикасноста на работата.

Item Type:
Vacuum Tire Repair Kit
Material:
Metal, Plastic
Package List:
5 x Adhesive Strips:
1 x Wrench:
1 x Cutter:
1 x Friction Tool:
1 x Insert Tool:
1 x Friction Wrench:
1 x Insert Wrench:
1 x Storage Box: