Ј. В. Винко 927,4-82-М8-35-Б ГН927. 4 Рачка За Стегање На Цинк Со Ексцентрична Камера И Навој, Компоненти Од Нерѓосувачки Челик Со Фиксна Контактна Плоча, Конец м8 х 1,25, Должин?
  • Неодамнешно

Ј. В. Винко 927,4-82-М8-35-Б ГН927. 4 Рачка За Стегање На Цинк Со Ексцентрична Камера И Навој, Компоненти Од Нерѓосувачки Челик Со Фиксна

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

82мм Должина На Рачката Должина на Конец од 35мм. Рохс Во Согласност. Земја на потекло : Германија.4 рачките за стегање со ексцентрична камера се користат за брзо стегање и ослободување на операциите. За разлика од операцијата за стегање која користи само навои и странична сила, овие лостови овозможуваат стегање без вртежен момент преку комбинирано вертикално надолу и активирано движење на камерата. Рачката е дизајнирана да осигура дека нејзиното движење не може да ја надмине максималната положба на стегање. Нема лабави компоненти бидејќи сите се собрани и монтирани по нивниот правилен редослед. Со овие држела за стегање, може да се добијат сили на потисок до 8 k N (1800 lbf).