ХТЛТ Издржлива Решетка За Складирање Полица За Складирање Полица За Складирање Бања Полица За Складирање Бамбус Када Мултифункционална Решетка За Складирање Држ?
  • Неодамнешно

ХТЛТ Издржлива Решетка За Складирање Полица За Складирање Полица За Складирање Бања Полица За Складирање Бамбус Када Мултифункционална

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Користејќи Го Стариот Бамбус како Суровина, Бамбусовиот Модел на Бамбус Е Јасен и Бојата Е Природна Употребата На Природни Смоли при Спојување и Обликување На Бамбусови Материјали Ја Избегнува Штетата На Формалдехидот за Човечкото Тело и Е Корисна за Здравјето на Луѓето. Растеглив, Телескопски, може да се Користи како Решетка за Када, Држач За Мобилен Телефон, Може Да Гледа Телевизија Додека Се Мие. Може да се Користи за Складирање и Складирање Лавици во Бањи, Кујни, Дневни Соби, Спални, Тремови, Канцеларии. Време на испраќање : 1-2 Дена, Проценето Време На Пристигнување : 12-25 Дена, Ако Имате Какви било Прашања,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш,Веднаш Ќе Ги Решиме Сите Прашања Во Врска Со Производот, Благодарам!. Користејќи Го Стариот Бамбус како Суровина, Бамбусовиот Модел на Бамбус Е Јасен и Бојата Е Природна. Употребата На Природни Смоли при Спојување и Обликување На Бамбусови Материјали Ја Избегнува Штетата На Формалдехидот за Човечкото Тело и Е Корисна за Здравјето на Луѓето. Растеглив, Телескопски, може да се Користи како Решетка за Када, Држач За Мобилен Телефон, Може Да Гледа Телевизија Додека Се Мие. Може да се Користи за Складирање и Складирање Лавици во Бањи, Кујни, Дневни Соби, Спални, Тремови, Канцеларии. Време на испраќање : 1-2 Дена, Проценето Време На Пристигнување : 12-25 Дена, Ако Имате Какви било Прашања,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш,Веднаш Ќе Ги Решиме Сите Прашања Во Врска Со Производот, Благодарам!.