Држач за монтирање на таблети за телефонски таблети-Алуминиум Универзален флексибилен држач за држачи за заграда на таблети, прилагодлив и компатибилен со таблет?
  • Неодамнешно

Држач за монтирање на таблети за телефонски таблети-Алуминиум Универзален флексибилен држач за држачи за заграда на таблети, прилагодлив

DEN 632.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Com Компатибилен со повеќе уреди : Алуминиумскиот држач за монтирање има прилагодлива заграда што безбедно ги држи сите видови на паметни телефони, како и таблети до 13 инчи, вклучувајќи i Pad, површина, прекинувач, игри или влошки за цртање ✅stronger и издржлив : прилагодливата алуминиумска база може да се вклопи на која било површина до 3,26 ”(8,3 см) дебела. Не се потребни дополнителни алатки за да се решат. ✅ Повеќе флексибилни раце : штандот на таблетите има пофлексибилна железна рака од оние држачи за стоење на жица или гушавост. Самиот штанд е ротирачки за какви било агли на гледање. - Не повеќе тресење : Металната структура на држачот на таблетите е многу стабилна од другите заоблени држачи. Екранот на вашите уреди нема да се тресе насилно кога ќе го допрете на кревет. Дома или на работа : Стендот за преклопување на таблетите може да се вклопи во вашата работна маса, масата во кревет, таблата, плочата за кревет, кујната, кујната, библиотеката или повеќе места што ги сметате за соодветни.