Зеродеко чевли за чевли за чевли за чевли 2 парчиња деца за чевли за чевли чевли чевли за сушење решетката за заштеда на чевли, држач за чевли за чевли, вертикални че?
  • Неодамнешно

Зеродеко чевли за чевли за чевли за чевли 2 парчиња деца за чевли за чевли чевли чевли за сушење решетката за заштеда на чевли, држач

DEN 1598.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

90% памук/10% рајон Стенд за сушење чевли може да застане на рамно место или да се обеси на облека за емитување на облека до суви чевли. Направено од ПП, овој разноврсен организатор на чевли е и внатре. Бесплатно складирање на чевли за стоење помага за заштеда на простории за плакари или лавици за чевли. Тоа е за уредување на неуредни плакари во спална соба или влез и оставање повеќе простор за складирање. Чевли што висат решетката направена од ПП, организаторот на чевли е тежок. Што е уште повеќе, може да функционира како закачалка или штанд за да ги остави влажните чевли да се исушат на сонце. Обично се вклопува за детски големини на чевли. Полица за чевли црна без агол. Безбедно е да се користи. Мултифункционален организатор на чевли Детска решетка за чевли за заштеда на простор за сушење што виси за влез во плакарот во спалната соба.