Aboofan 2 парчиња соба сива скулптура татко пепел контејнер астронаут вселенски фигурински клуч декорација колекционерска пепелска десктоп тато сопруг голем дом дом?
  • Неодамнешно

Aboofan 2 парчиња соба сива скулптура татко пепел контејнер астронаут вселенски фигурински клуч декорација колекционерска пепелска

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гроздобер пепелник : Специјалниот пепелник може лесно да одговара на вашиот мебел за домови со модерен стил Единствени пепелници : фино изработка, не е лесно да се избледи, пукнатината ,. Поддршка за пепел : Добра изработка, не е лесно да се избледи, пукнатината,. Можете да го добиете овој вселенски пепелник по прифатлива цена. Ешреа за цигари : Оваа и интересна крава пепел е одличен подарок за пријатели кои се преселуваат во нови домови. Цигари од смола од цигари : Оваа и интересна крава пепел е одличен подарок за пријатели кои се преселуваат во нови домови. Список на пакети 2 x Карактеристики на вселенскиот пепелник -Специјалниот пепел може лесно да одговара на вашиот модерен стил дома мебел маче пепелник. -Тоа е исклучителен и компактен, нема да заземе многу простор на вашата работна површина за да го поставите и може лесно да се премести сад со цигари. Може да се користи како пепелник или пепелник на декорацијата.