PH Pandahall 300pcs Обетка Мислења, 3 Големина Празно Обетка Иглички Нерѓосувачки Челик Празно Колче Столпчиња За Уши Злато Рамен Рампа Обетка Столпчиња За Мажи Жени Накит ?
  • Неодамнешно

PH Pandahall 300pcs Обетка Мислења, 3 Големина Празно Обетка Иглички Нерѓосувачки Челик Празно Колче Столпчиња За Уши Злато Рамен Рампа

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок Квалитет : празните иглички за обетки се изработени од нерѓосувачки челик, отпорни на корозија и дамки, издржливи и цврсти, лесни и лесни за употреба Големина : околу 4/6/8мм во дијаметар, долг 12мм, игла : 0,7 мм, одличен комплет за избор за ваша различна употреба. Количина : вкупно 300 парчиња во 3 големини и 2 бои, секоја боја 150 парчиња; Одлична замена за изгубените иглички за обетки. Со кутија за складирање : овој сет на држачи за мебел се држи во пластична кутија за складирање, лесен и удобен за чување на овие мали и засечни предмети, во случај на исчезнати или повредени. Создадете прекрасни обетки : со рамна тркалезна подлога, столбовите за иглички може да се нанесат на самостојни убави и елегантни обетки со рамен кристал и кристал со користење на топол течен лепак. Лесен За Употреба : Само треба да имате топол лепак, ставете ги вашите омилени скапоцени камења, бисери, ливчиња од смола итн., стап на уво мислења, може да се направи припаѓа на нивните сопствени ушни столпчиња, направи рачна работа е добар избор.

Material:
Stainless Steel
Color:
original color and golden
Size:
about 4/6/8mm in diameter, 12mm long, pin
Package includes:
50 x 4mm Original Blank Earring Pins:
50 x 6mm Original Blank Earring Pins:
50 x 8mm Original Blank Earring Pins:
50 x 4mm Golden Blank Earring Pins:
50 x 6mm Golden Blank Earring Pins:
50 x 8mm Golden Blank Earring Pins:
1 x Plastic Storage Box:
Warm notice:
small parts, please keep these craft earring accessories away from little kids