Динипи Пилула Случај 3 Одвојлив Оддел Пилула Кутија Со Огледало Сребро Џеб Медицина Случај Витамин Рибино Масло Пилула Организатор За Џеб Чанта И Патување Подароц?
  • Неодамнешно

Динипи Пилула Случај 3 Одвојлив Оддел Пилула Кутија Со Огледало Сребро Џеб Медицина Случај Витамин Рибино Масло Пилула Организатор За Џеб Чанта

DEN 143.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензии на куќиштето на таблетите : 2,4 х 2,4 х 0,7 инчиСовршено големина за држење на апчиња што ви се потребни, но не премногу обемни. Таблета Кутија Боја : Сребро, Материјал : Метал. Висококвалитетна метална конструкција потрајни и цврсти.горното огледало ви овозможува да се шминкате и да изгледате добро во секое време. Оваа 3 Одвојлива Преграда пренослива кутија за организатори на пилули го олеснува управувањето со лековите и здравјето. Оваа Футрола За Таблети не е само за апчиња или витамини, туку е одлична и за прва помош, зачини, бонбони , гитара, козметика, гелови, креми, накит, обетки, ушни пупки,ушни приклучоци итн. или други мали предмети - ова е одлично за вас затоа што сега сте поорганизирани и нема да мора да се грижите дали ќе изгубите ништо. Овој организатор на таблети е интересен и практичен подарок за секој на кој му е потребен.