Бестонзон 2 парчиња Керамичка Лажица Керамички Лажици Јапонски Декор Нежна Лажица За Вечера Деликатна Лажица Декоративна Супа Лажица Преносна Керамика Сад За Ори?
  • Неодамнешно

Бестонзон 2 парчиња Керамичка Лажица Керамички Лажици Јапонски Декор Нежна Лажица За Вечера Деликатна Лажица Декоративна Супа Лажица Преносна

DEN 157.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лажица За Супа За домаќинство : можете да ја користите како лажица за храна, лажица рамен, лажица за вечера, лажица за супа, лажица за предјадење, Разноврсна Лажица : овие комплети лажица за сервирање се семејни вечери, свадби, забави, овие лажици за предјадење ќе ги изненадат и воодушеват вашите гости, оваа квалитетна и цврста лажица е исто така идеална за подароци Вечера Лажица : ЖИТНИ ЛАЖИЦИ Ова Ќе биде добра декорација За разубавување на вашата трпезариска маса, ресторан, кујна,. Декоративна Лажица За Вечера : дизајнот на рачката е разумен и ergономски, удобен и се чувствува добро. Снабдување со супа : со уникатен и моден дизајн, многу шармантен и полн со топла атмосфера. Здрави и издржливи. Разновидна Лажица : овие комплети со лажица рамен се семејни вечери, свадби, ресторанска услуга и забави, овие лажици за предјадење ќе ги изненадат и воодушеват вашите гости, оваа квалитетна и цврста лажица е идеална и за подароци. Пренослива Алатка За Лажица За Вечера : ЛАЖИЦИ ЗА ЧАЈ со РАМНИ САДОВИ дизајнот на рачката е разумен и comfortableономски, удобен и се чувствува добро. Пакетот Вклучува 2 х Лажици Карактеристики-Материјал : керамичка пренослива алатка за лажица за вечера - боја : Како што Е Прикажано во јапонски стил лажица - Големина : 14, 20Х4, 00Х1, 00см/5, 58Х1, 57Х0 лажица за вечера. - Лажицата Во Јапонски стил има ретро изглед и боја, и изгледа многу деликатно. Едноставна боја појавување, убава и практична деликатна супа лажица. - Мал по големина, лесен по тежина, лесен за чување и носење, можете да го донесете дури и ако сте излезени на излет во супа од јапонски стил лажица.