Cabilock Vanity Tray Trady Tray Trady Tray Tray Tray Tray Tray Well Fruit Cashter Cashter Cashter Cashter Woven Frist Frist Fright Lede, послужавник за сервирање за кујна за кујната, декоративна послужавник со овошје послужа?
  • Неодамнешно

Cabilock Vanity Tray Trady Tray Trady Tray Tray Tray Tray Tray Well Fruit Cashter Cashter Cashter Cashter Woven Frist Frist Fright Lede, послужавник

DEN 830.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно е да се избрише чисто со влажна крпа Може да се користи и како бамбус корпа за миење зеленчук. Дизајнот на квадратна форма е исклучителен и посебен. Плоштадскиот дизајн е импресивен и убав за секојдневна употреба. Може да се користи како корпа за леб, фиока за овошје, послужавник за сервирање, итн. Тоа е, лесно е да се избрише чисто со влажна крпа. Може да се користи и како бамбус корпа за миење зеленчук. Дизајнот на квадратна форма е исклучителен и посебен. Плоштадскиот дизајн е импресивен и убав за секојдневна употреба. Може да се користи како корпа за леб, фиока за овошје, послужавник за сервирање, итн. Опис направен од високо квалитетен материјал, издржлив и здрав за долготрајна употреба. Декоративна ставка или подарок за вашето семејство и пријатели, така што нивната куќа има природна и рустикална атмосфера и не е штетна за здравјето на семејството.