Закачалка повеќенаменска вшмукување отстранлива пешкир за дупчење, лофузна бања, бања, бања, без метеж за бањарка, кујна кука, кука, држач за кука, не-удирачка чаша, ?
  • Неодамнешно

Закачалка повеќенаменска вшмукување отстранлива пешкир за дупчење, лофузна бања, бања, бања, без метеж за бањарка, кујна кука, кука,

DEN 224.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Куки на задната врата : Произведено со врвни материјали, што е и практично Kookидна крпа кука : Нема трага, само подигнете ја куката или користете алатка за да ја ослободите чашата за вшмукување без леплив остаток или. Куки за еднократно wallидови : Сè што сакате, може да се обеси на овие удобни и едноставни куки. Кука за домаќинства : Стабилност и лесна инсталација, погодна и за домашна и канцеларија за употреба. Keyиден клуч на кука : Овие куки за вшмукување за виси wallидови не би паднале од wallидот лесно. Список на Razzump Ackage 4 x Hooks Characteristics- Материјал : ABS, гума кука за вшмукување на вшмукување. Користете алатка за да ја ослободите чашата за вшмукување без лепливи остатоци или куки за врата од. Произведен со квалитетен материјал кој е лесен.