Модерен Кабинет За Чевли Со Скриена Решетка За Чевли, Организатор За Складирање Чевли Со Голем Капацитет На Влезот, Креативен Плакар За Чевли Со Декоративен Мебел-?
  • Неодамнешно

Модерен Кабинет За Чевли Со Скриена Решетка За Чевли, Организатор За Складирање Чевли Со Голем Капацитет На Влезот, Креативен Плакар

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕКРАСНА ДЕКОРАЦИЈА НА МЕБЕЛ : Модерен едноставен дизајн, овој кабинет за складирање чевли обезбедува чувство на модернизација,што исто така го збогатува целиот ваш влезСепак загрижени за нередот на вашиот влез со премногу чевли што лежат на матис ова е токму она што ви треба!. ЗЕМЕТЕ ГИ ЧЕВЛИТЕ ВО РЕД : Карактеристики 3 пространи скриени фиоки, овој прекрасен кабинет за чевли може да собере многу пара чевли и да заштеди простор,што точно ги задоволува вашите различни видови потреби за складирање чевли.удобна решетка за складирање на врвот,можете да ставите книги,клучеви,чадори итн.за секојдневна употреба. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен со напредна табла ОД МДФ,еколошки и здрави,нетоксични, безопасни и невкусни.убавата и цврста,обложена површина го олеснува чистењето и сушењето,рачно полираните агли,лесни за отворање и затворање. ДИМЕНЗИЈА : Вкупна Димензија : 80/100СМ(31/39см)-должина,17 (6,7 инчи)-ширина,116см(45,7 инчи) - висока.Детални инструкции и додатоци вклучени, вие не ќе се заглавени со assembly.It подобро е да се направи собранието со 2 лица. УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ : ние сме посветени да донесеме добро искуство за купување на нашите customers.No прашање имате какви било прашања во врска со производот,ве молиме не двоумете се да не контактирате преку е-пошта и ние ќе ја решиме вашата конфузија што е можно поскоро. облик на ставка : Правоаголна. ПРЕКРАСНА ДЕКОРАЦИЈА НА МЕБЕЛ : Модерен едноставен дизајн, овој кабинет за складирање чевли обезбедува чувство на модернизација,што исто така го збогатува целиот ваш влез.Сепак загрижени за нередот на вашиот влез со премногу чевли што лежат на матис ова е токму она што ви треба!. ЗЕМЕТЕ ГИ ЧЕВЛИТЕ ВО РЕД : Карактеристики 3 пространи скриени фиоки, овој прекрасен кабинет за чевли може да собере многу пара чевли и да заштеди простор,што точно ги задоволува вашите различни видови потреби за складирање чевли.удобна решетка за складирање на врвот,можете да ставите книги,клучеви,чадори итн.