Кутија за садови за пилули за чанта - Организатор на пилули Мала пилула за пилули, витамин медицина Контејнер, преносен дневен пилум сол.
  • Неодамнешно

Кутија за садови за пилули за чанта - Организатор на пилули Мала пилула за пилули, витамин медицина Контејнер, преносен дневен пилум

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пријателски материјал - Нашата кутија за пилули е доста безбедна затоа што е изработена од материјали од одделение за храна Beе бидете безгрижни со кутиите со пилули без БПА и организаторот кога чувате повеќе режими на пилули во затворено. Без мирис и исто така издржлив. Дизајн на заптивка - Дизајн на затворање на доказ за прашина и влага, добро запечатување, спречување на лекот да се навлажни, да избегнува пепел и да ја гарантира хигиената на лекот. Мала големина и совршена за патување или дневна употреба. Не само кутија за пилули - Секоја кутија е поделена на 7 мали прегради, можете да ставите различни големини на предмети, исто така можете да ја користите за да чувате мал накит, обетки, монистра, совети за нокти, итн. Дизајн на влечење : како мал фиока, може да ја извлече целата кутија за складирање. ПРОИЗВОДСТВО НА ПАТУВАЕ : Патувајте подалеку од шишиња и тегли, преносна запечатена мала запечатена кокошка за убавина. Пријателски материјал - Нашата кутија за пилули е доста безбедна затоа што е изработена од материјали од одделение за храна. Beе бидете безгрижни со кутиите со пилули без БПА и организаторот кога чувате повеќе режими на пилули во затворено. Без мирис и исто така издржлив.