А2б Чиста Торба За Складирање Облека Пвц Чиста Торба За Складирање Со Патент Водоотпорна Торба За Складирање Со Армирана Рачка За Јоргани Утешители Постелнина Обл?
  • Неодамнешно

А2б Чиста Торба За Складирање Облека Пвц Чиста Торба За Складирање Со Патент Водоотпорна Торба За Складирање Со Армирана Рачка

DEN 1046.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?? [Чист Материјал] торбата за складирање прифаќа тежок и издржлив пвц материјал кој го штити вашето складирање од прашина Со јасни бои за лесен пристап и брза идентификација на содржината за складирање, лесно е да ги најдете предметите што ги сакате. Совршен за складирање, движење, транспорт, перење и многу повеќе. ?? [Мултифункционална] оваа водоотпорна торба за складирање мери 21, 6х10х15, 7 инчи, со голем простор ЗА складирање ОД 55 ЛИТРИ и екстра силни ремени за голем носивост, што го прави идеален и економичен избор за складирање и транспорт на тешки предмети. Совршен за чување јоргани, ќебиња, перници, играчки, јакни или друга сезонска облека за движење, студентски домови или складирање. ?? [Силни Рачки] овие проѕирни кеси се на врвот со цврсти и носечки ремени за носење кои го удвојуваат капацитетот. Рачката е доволно долга за да ви овозможи да ја држите само со едната рака. Дизајнот на долгата рачка е поудобен од другите организатори на облека со мала рачка за кои се потребни две раце за носење. ?? [Цврсти и Издржливи] Овие кеси се направени од тежок ПВЦ на рабовите и рачките за носење и можат безбедно да се користат и складираат без грижи. Едноставно избришете ја торбата за складирање со влажна крпа и оставете ја да се исуши. Кога не се користат, кесите за складирање можат лесно да се преклопат за складирање.

Product Name:
Clear Clothes Storage Bag
Material:
PVC
Color:
Transparent
Size:
21.6x15.75x10in / 55x40x25cm
Capacity:
55L
Note::
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :