Ретро Старомоден Телефон Европски Антички Телефонски Ротирачки Телефони За Бирање Ретро Фиксен Телефон За Биро, Телефон Со Кабел За Дома И Декор Ротационо Бирање ?
  • Неодамнешно

Ретро Старомоден Телефон Европски Антички Телефонски Ротирачки Телефони За Бирање Ретро Фиксен Телефон За Биро, Телефон Со Кабел

DEN 993.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен Подарок За Секоја Пригода : симпатичен,креативен производ за вашите пријатели, брачен другар,сакана,роднини или себеси како подарок Услуга по продажбата : Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на нарачување или примање, слободно контактирајте не, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Ѕвоното на телефонот од оваа класа е традиционален ѕвонење се јасни и слатки, уживајте во старите времиња без разлика дали се јавувате или се јавувате. Извори на енергија : Без батерии,без надворешно напојување, приклучоци директно во вашиот wallиден приклучок и нашиот телефон од 1960-тите работат на која било стандардна домашна телефонска линија. Големина : 24х21х13, 4см, Направен Од Смола, старомодниот телефон Сангин е со голема густина и не е лесно да се оштети додека паѓа. Одличен Подарок За Секоја Пригода : симпатичен,креативен производ за вашите пријатели, брачен другар,сакана,роднини или себеси како подарок. Услуга по продажбата : Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на нарачување или примање, слободно контактирајте не, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Ѕвоното на телефонот од оваа класа е традиционален ѕвонење се јасни и слатки, уживајте во старите времиња без разлика дали се јавувате или се јавувате. Извори на енергија : Без батерии,без надворешно напојување, приклучоци директно во вашиот wallиден приклучок и нашиот телефон од 1960-тите работат на која било стандардна домашна телефонска линија.

25.5x20x25.5cm:
Item weight:
3 kg
Material:
Resin
Suitable range:
living room, bedroom headboard, study, star hotel.
Instructions for use:
direct connection to the telephone line.
Packing list:
1 x Landline Phones:
Note:
1. Due to the color calibration of each display, the colors may vary slightly.:
2. Please allow measurement deviation due to manual measurement.:
3. If you have any questions, please contact us and we will deal with them as soon as possible. :