4 ПАРЧИЊА Четка За Чистење Усни, Двострана Силиконска Четка За Пилинг За Усни За Пилинг За Мажи Женска Двострана Мека Четка За Усни за Помазен И Поцелосен Изглед На ?
  • Неодамнешно

4 ПАРЧИЊА Четка За Чистење Усни, Двострана Силиконска Четка За Пилинг За Усни За Пилинг За Мажи Женска Двострана Мека Четка За Усни за Помазен

DEN 79.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мешана боја : комплетот силиконски четки за усни за пилинг вклучува жолта, виолетова, зелена нане и розова,секоја боја за 1 парче; Повеќе избори во боја за да одговараат на вашите преференции, можете да ја изберете вашата омилена боја за споделување со семејството и пријателите Апликации : оваа двострана силиконска четка за усни за пилинг може совршено да се користи за пилинг на усните, носот и лицето. Совршено е за пилинг на усната или носот. Користете го со пилинг за усни, ефектот на пилинг би бил неверојатен. Материјал За Четка За чистење усни : Двострана Силиконска Пилинг Четка За Усни Лесен Моден Дизајн ,Лесен Е И Можете Да Го понесете Со Себе Додека Патувате Без Да одите На Многу Простор во Вашата Торба за Шминка. Нежно и Ефикасно : Одговараат за сите типови на кожа.Силиконски пилинг за усни-за помазен и поцелосен изглед за меки и мазни усни!.