Закачалка за појас За Плакар-Организатор На Појас Од Буково Дрво За Држач За Плакар - Ремен За Плакар за Хардвер за Монтирање-Решетка За Ремени Од Темно Дрво За Зака?
  • Неодамнешно

Закачалка за појас За Плакар-Организатор На Појас Од Буково Дрво За Држач За Плакар - Ремен За Плакар за Хардвер за Монтирање-Решетка

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закачалка за појас : Нашата тешка закачалка за појас е совршен начин да ги организирате сите ремени на едно место, вертикално без да паднат! Овој држач за ѕид на организаторот на ременот на плакарот ослободува простор на фиоката и совршено се вклопува во вашиот плакар како вертикална решетка за ремени Закачалката за ремен за плакарот може да се удвои и како организатор на шамија, решетка за вратоврска, хангари за капи, организатор на закачалки за ремени или држачи за вратоврска и за плакарот!. Финиш од темно Дрво : финишот од темно дрво на нашето складирање на бравата на ременот има модерен и професионален изглед, а истовремено се грижи и за кожата во вашиот ремен. Мазната завршница ви овозможува да ги закачите ремените без да ги гребете или да ја користите како закачалка за вратоврска и за плакарот. Овој држач за ѕиден ремен прави одличен подарок за младоженци, дипломирани студенти, дами или кој било друг што бара вратоврска и решетка за ремени. Висок Квалитет : оваа решетка за ремени за плакарот е исто така изработена од цврсто дрво и е подебел дизајн кој ќе издржи да држи 10 ремени без да се скрши. Нашиот држач за ремен за држач за плакар и вратоврска е одличен за чување на сите ваши ремени на едно место на организаторот на ѕидот за вратоврска . Исто така, вклучената решетка за ремени за монтирање на ѕидот на плакарот го прави додаток за појас за мебел што изгледа одлично во вашиот плакар. Лесно За Закачување : Нашите дрвени закачалки за појас за плакарот лесно се закачуваат на ѕидот и доаѓаат со завртки, сидра за гипс картон и 2 метални клучалки во задниот дел за завртки. Закачалките за шалови за плакарот се прицврстуваат на ѕидот со вклучени завртки на лебдечки начин на полица спречувајќи какво било превртување или лизгање. Нема повеќе потреба да ги балансирате ремените додека ги отстранувате! Оваа закачалка за младоженци е совршен додаток на вашиот плакар како закачалки за ремени за монтирање на ѕид за плакарот. Совршен Подарок За Мажи : Нашите закачалки за ремени за мажи се совршен подарок за секој маж во вашиот живот. Можете исто така да закачите синџири, вратоврски, шалови, машнички и многу повеќе на вратоврската и организаторот на ременот за плакарот. Закачалки за вратоврска за мажи куката поставена на ѕид изгледа одлично во сите плакари.