Саркастичен Коментар Вчитување Патување Кригла Тамблер.Смешни Подароци За Машки Мажи Тато Дедо Дечко.Смешни Татко Подароци Идеја За Татко Сопруг Од Деца Деца.
  • Неодамнешно

Саркастичен Коментар Вчитување Патување Кригла Тамблер.Смешни Подароци За Машки Мажи Тато Дедо Дечко.Смешни Татко Подароци

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● МАШКИ ПОДАРОЦИ : Смешни Подароци За Машки Мажи Тато Дедо ДечкоСмешни Татковци Ден Подароци Идеја За Татко Сопруг Од Деца Деца. ● ПРЕМИУМ ЧЕЛИК И БПА БЕСПЛАТНО : премиум тежок мерач за Храна 18/8 од нерѓосувачки челик, нема потреба да се грижите за кршење на виното.Бпа-слободен капак. ● КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ : Отпорен На Абење,отпорен на ' рѓа,пренослив,издржлив,еднократно, отпорен на кршење двојни ѕидови изолирана чаша за вино со капак.Совршени подароци за Денот На Благодарноста,Божиќ,Роденден итн. ● ЧУВАЈТЕ ТОПЛО или ЛАДНО : дизајн на вакуумска изолација со Двојни ѕидови.Нашата чаша за вино изолирана од нерѓосувачки челик може да се загрее 3 часа и да се чува ладно 9 часа. ● ПРИЛИКИ : Гимнастик е погоден за внатрешни и надворешни места.Совршен за уживање во пијалоци дома,на плажа,покрај езеро,на базен,во канцеларија,на забава,кампување,пешачење,пикник,СКАРА. ● МАШКИ ПОДАРОЦИ : Смешни Подароци За Машки Мажи Тато Дедо Дечко.Смешни Татковци Ден Подароци Идеја За Татко Сопруг Од Деца Деца. ● ПРЕМИУМ ЧЕЛИК И БПА БЕСПЛАТНО : премиум тежок мерач за Храна 18/8 од нерѓосувачки челик, нема потреба да се грижите за кршење на виното.