Кабилок За Кабини Гаража Кука Алатки Крстарење Скара Шкафче Скара Венец Должност Отворено Куки Моќни Тешки Божиќ Магнетни Палто Венци Фрижидер Црни Закачалки Кан?
  • Неодамнешно

Кабилок За Кабини Гаража Кука Алатки Крстарење Скара Шкафче Скара Венец Должност Отворено Куки Моќни Тешки Божиќ Магнетни Палто Венци Фрижидер

DEN 222.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кука за закачалка за магнет : + Тешка Работа-овие магнетни куки направени од неодимиумски магнети бидејќи повеќето магнетни Соединенија на Земјата би можеле да продолжат да висат за вашите предмети Магнетни Куки : тие работат одлично За Домашна Употреба, Употреба На Индустриски/Изложби, Употреба На Кабини за Крстарење, Комерцијална Употреба, Употреба Во Канцеларија и како неопходен предмет за украсување на светло виси на вашиот фестивал на отворено. : + Широка Примена-овие тешки магнетни куки се мултифункционални, совршени за внатрешна и надворешна употреба. Оваа разноврсна кука е за завршна обработка во алишта, гаража, фрижидер, барака за алат или шкафче. Обложени со 3 слоја премази-Никел + Бакар + Никел (Ни-Ни), овие магнетни куки се спротивставуваат на ' рѓа и, што ги прави за долгорочна употреба. Кука за закачалка за магнет : + Тешка Работа-овие магнетни куки направени од неодимиумски магнети бидејќи повеќето магнетни Соединенија на Земјата би можеле да продолжат да висат за вашите предмети. Магнетни Куки : тие работат одлично За Домашна Употреба, Употреба На Индустриски/Изложби, Употреба На Кабини за Крстарење, Комерцијална Употреба, Употреба Во Канцеларија и како неопходен предмет за украсување на светло виси на вашиот фестивал на отворено. : + Широка Примена-овие тешки магнетни куки се мултифункционални, совршени за внатрешна и надворешна употреба. Оваа разноврсна кука е за завршна обработка во алишта, гаража, фрижидер, барака за алат или шкафче. Обложени со 3 слоја премази-Никел + Бакар + Никел (Ни-Ни), овие магнетни куки се спротивставуваат на ' рѓа и, што ги прави за долгорочна употреба.