Овфхус Забавни Викенд Чанти За Жени Патување Пријателство Подароци Смешна Шминка Торба Хипи Подароци За Жени Душа Сестра БФФ Колешка Ќерка Дипломирање Роденден В?
  • Неодамнешно

Овфхус Забавни Викенд Чанти За Жени Патување Пријателство Подароци Смешна Шминка Торба Хипи Подароци За Жени Душа Сестра БФФ Колешка Ќерка Дипломирање

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Водоотпорен материјал и лен, метален патент, тој е издржлив, водоотпорен, отпорен на нечистотија, лесен за чистење, лесен, мек и еколошки Двострано печатено. Големина : Должина 9,8 Инчи, Ширина 1,9 Инчи, Висина 6,8 Инчи. Совршена големина за да имате многу потреби како што се козметика, очила за сонце, ЛИЧНА карта, мобилен телефон, клучеви од автомобил итн. СОВЕТИ : Рачно мерење дозволена грешка. Цел : не само што може да се користи како козметичка кеса, туку може да се користи и како торба за мобилни телефони, торба за очила, акварели торба за алатки за шминка итн. Значаен Подарок : Значаен подарок за најдобри пријатели, роднини, љубовници, соработници или можеби многу уникатно уживање за себе.Нашата козметичка торба е одличен избор за празнични подароци, како што се роденден, Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова Година, Денот на Вљубените итн. ОВАА СТАВКА НЕ Е НАМЕНЕТА ЗА УПОТРЕБА ОД ДЕЦА 33 И ПОД. Козметичката кеса има голем капацитет и е лесна за ракување.