PMH шише со вода со филтер, БПА бесплатна чаша за вода, протекување - спортско шише за еднократно спортско, преносно пластично шише за вода, идеален подарок за фитнес ?
  • Неодамнешно

PMH шише со вода со филтер, БПА бесплатна чаша за вода, протекување - спортско шише за еднократно спортско, преносно пластично шише за

DEN 753.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▪ Шишето со вода се прави од 100% токсин без ко-полиестерска пластика што е безбедна за вашето тело и еколошки Повеќе не се грижите за штетните хемикалии, како што е БПА, кои влијаат на вашето здравје, кои се присутни во многу шишиња со вода. ▪ Шишињата за вода ви овозможуваат да останете во согласност со хидратацијата, со нашиот корисен трагач за хидратација на страната на шишето со пијалоци, ве потсетува да земете голтка или два на секој час и ве одржува мотивирани!. ▪ Шише со вода се подложени на професионални и строги тестови, силиконска заптивка со оценка на храна обезбедува искривување ако го затегнете капачето. Уникатниот дизајн што не се лизга, ви го олеснува зафатот и исто така изгледа многу трендовски. ▪ Нашите шишиња за проточна вода се лесни и издржливи. Дизајнот со широки уста го олеснува исполнувањето со мраз или овошје и лесно чистење. Ова еколошки шише е дизајнирано за момчиња, девојчиња и возрасни. ▪ Лесно да се носи спортско шише со вода е совршена големина за носење, можете да носите места и да се вклопуваат во садот за автомобили, совршени за дома, канцеларија и на отворено. ▪ Шишето со вода се прави од 100% токсин без ко-полиестерска пластика што е безбедна за вашето тело и еколошки. Повеќе не се грижите за штетните хемикалии, како што е БПА, кои влијаат на вашето здравје, кои се присутни во многу шишиња со вода. ▪ Шишињата за вода ви овозможуваат да останете во согласност со хидратацијата, со нашиот корисен трагач за хидратација на страната на шишето со пијалоци, ве потсетува да земете голтка или два на секој час и ве одржува мотивирани!. ▪ Шише со вода се подложени на професионални и строги тестови, силиконска заптивка со оценка на храна обезбедува искривување ако го затегнете капачето. Уникатниот дизајн што не се лизга, ви го олеснува зафатот и исто така изгледа многу трендовски. ▪ Нашите шишиња за проточна вода се лесни и издржливи. Дизајнот со широки уста го олеснува исполнувањето со мраз или овошје и лесно чистење. Ова еколошки шише е дизајнирано за момчиња, девојчиња и возрасни. ▪ Лесно да се носи спортско шише со вода е совршена големина за носење, можете да носите места и да се вклопуваат во садот за автомобили, совршени за дома, канцеларија и на отворено.

19.5×7cm/23.5×7cm:
Weight:
102.6g/115.2g
Color:
white, pink, cyan, dark blue
Use:
sports/office/travel
Details and characteristics:
1. Made of Tritan material, resistant to fall, not easy to break, safe and healthy:
2.pp silicone sealing ring, hygienic and healthy, non-toxic, tasteless and drip-proof:
3. Using high-quality PP mesh tea divider, it is more convenient to filter the tea residue:
4. The cup body is frosted and has a smooth feel and a strong non-slip texture:
5. Portable sling, convenient to travel, carry it with you, resistance to pulling and not easy to deform:
Precautions for use:
1. For the first use, it is recommended to use water under 80℃ before shaking.:
2. The high temperature resistance of Tritan material products is below 90℃.:
3. Don't close the lid immediately after filling the hot water. Do it after a few minutes to avoid deformation of the cup caused by hot air pressure.:
4. This cup is not suitable to be boiled in boiling water, as the high temperature causes the cup to deform. :