ПОКАНИ ЗА Роденден ВО КУГЛАЊЕ, Покани За Забава Во Куглање, Покана За Роденденска Забава Во Куглање За Момчиња Девојчиња , Украси За Роденден - 20 Покани Со 20 Пликови-?
  • Неодамнешно

ПОКАНИ ЗА Роденден ВО КУГЛАЊЕ, Покани За Забава Во Куглање, Покана За Роденденска Забава Во Куглање За Момчиња Девојчиња , Украси

DEN 175.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите. ПОВОД : картичките За Покани се совршени за роденденски забави за поканување на вашите гости. ПАКЕТ материјалот на картонот е погоден за пишување хартија, погоден за вашите различни пенкала. ДИЗАЈН : дизајнот на картичката за покана е карактеристичен и привлечен, тој е најдобриот избор за украсите на вашата роденденска забава. Времето, датумот, локацијата, RSVP се отпечатени на предната страна на картичката за покана, што е погодно за вас да ги пополните информациите.