Jardwe од не'рѓосувачки челик рачка за тоалети за тоалети од туш за туширање од не'рѓосувачки челик, грабна железничка туш, рачка рачка тоалет за хендикеп за грабнувањ?
  • Неодамнешно

Jardwe од не'рѓосувачки челик рачка за тоалети за тоалети од туш за туширање од не'рѓосувачки челик, грабна железничка туш, рачка

DEN 276.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рачка за туширање на wallидови- широка употреба, таа е погодна за скалила, базен, тоалет, када , Вршење на бар- ќе помогне да се спречат падовите во бањата. Или можете да го примените за тоалет, перална или други места што се лесни за паѓање. Рачки за безбедност на туш- безбедносна шина за шини : неговиот елегантен и стилски изглед лесно ќе се совпадне со повеќето декор за бања, не практичен, но и декоративен. Поставена рачка на wallидот- рачка за туширање на wallидови : корисна алатка за стари лица, бремени жени, пациенти или инвалиди за употреба во бања или тоалети. Барови за туширање со хендикеп- Безбедносна рачка за туширање : Willе ви помогне да падне во бањата. Или можете да го примените за тоалет, перална или други места што се лесни за паѓање. Рачка за туширање на wallидови- широка употреба, таа е погодна за скалила, базен, тоалет, када ,. Вршење на бар- ќе помогне да се спречат падовите во бањата. Или можете да го примените за тоалет, перална или други места што се лесни за паѓање. Рачки за безбедност на туш- безбедносна шина за шини : неговиот елегантен и стилски изглед лесно ќе се совпадне со повеќето декор за бања, не практичен, но и декоративен. Поставена рачка на wallидот- рачка за туширање на wallидови : корисна алатка за стари лица, бремени жени, пациенти или инвалиди за употреба во бања или тоалети. Барови за туширање со хендикеп- Безбедносна рачка за туширање : Willе ви помогне да падне во бањата. Или можете да го примените за тоалет, перална или други места што се лесни за паѓање. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на грабна лента -Материјална : Не'рѓосувачки челик Постари рачка за грабање на туш -големина : 30.