Ruifaya Електричен загреан трепки за загревање на трепките за брзо греење на трепките за загревање USB полнење долги алатки шминка што трае природен перм -клип за камши?
  • Неодамнешно

Ruifaya Електричен загреан трепки за загревање на трепките за брзо греење на трепките за загревање USB полнење долги алатки шминка

DEN 1126.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закривен дизајн : Направена иновативна термичка гума/силиконска подлога на кожата пријателска со кожата, доволно мека за да виткаат долги трепки без болка! Овој специјално изработен традиционален загреан клип за трепки е дизајниран да нежно навивам на трепките без да ја исцеди кожата 3 режими на температура : со LCD екран што покажува температура. Ниска температура на 50 степени Целзиусови, средна температура на 60 степени Целзиусови, висока температура на 65 Целзиусови степени. Полнење од типот Ц : Со режим на дополнување USB и долга издржливост, со целосно полнење, може да се користи околу 15 пати, лесен за употреба кога е надвор и да ги чувате трепките завиткани цел ден. 24 часа траен ефект : Во споредба со традиционалните навивачи на трепките, загреаните навивачи на трепките можат да произведат повеќе природни трепки, трае 24 часа. Лесно за употреба : Брзо загревање што се загрева за 15 секунди, кога може да се користи силиконски караци за глава од црвено во бело, може да се користи, заштедувајќи многу време. Опишете ја спецификацијата : Тип на ставка : Загреан материјал за виткање на тревања : ABS, електронски, силиконски напон за полнење : 5 V Работна струја : 0,5 A Оценета моќност : 1.

Item Type:
Heated Eyelasha Curler
Material:
ABS, Electronic, Silicone
Charging Voltage :
5V
Working Current:
0.5A
Rated Power:
1.6W
Battery:
230mAh Lithium Battery (Built in)
Charging Mode:
Type C direct charging
Operating Temperature:
Low Temperature:
50 degrees Celsius
Medium Temperature:
60 degrees Celsius
High Temperature:
65 degrees Celsius
Working Current:
230mA-300m
How to Use:
Preheat:
Longpressswitchfor1.5stopreheat,waitforabout15s,andcanbeusedsiliconeheadafterturningwhite.
Long press power buttonto start or shut down.:
Press power button to adjust temperature.3 temperature modes can be adjusted.:
Package List:
1 x Heated Eyelash Curler:
1 x USB Charging Cable :