Стринг светла на 4-ти јули starвезди, 70 LED starвездени трепки за самовила, 8 режими, приклучоци, се поврзуваат затворени патриотски патриотски starвезди за домашна свадба, ?
  • Неодамнешно

Стринг светла на 4-ти јули starвезди, 70 LED starвездени трепки за самовила, 8 режими, приклучоци, се поврзуваат затворени патриотски патриотски

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топло бела патриотска starвезда светла со 8 режими на осветлување : комбинација, во бранови, секвенцијален, бавен сјај, бркање/блиц, бавно избледување, трепкање/блиц, стабилно на (Без далечински управувач Притиснете го копчето на адаптерот за да ги контролирате режимите за трепкање. Проширувачки светла на starвездени жици : Дизајнот на конекција од крај до крај го зголемува покриеноста на LED светлата. Поврзете се до 6 комплети, Max 420 LED диоди, 135,6 ft. 420 LED топли светла на бела starвезда, совршени за Божиќна декорација на отворено. Надворешно светло за декорација на 4 -ти јули : IP44 Водоотпорна, добро жица светло за затворено и надворешно декорација на Божиќ. (Адаптерот за напојување не е водоотпорен, треба да се користи со водоотпорен капак на садот кога се користи на отворено). Бела бајки со бела трепкање : 70 LED стринг светла се украсени со 70 украси на кристална starвезда. Прави разигран додаток на вашиот одмор, дом, забава или Божиќен декор. Димензија на стринг светла : Секоја светло на низа е од 70 LED, 22,6 стапки. Секоја светло на низа обезбедува посебен кабел за продолжување од 16,4 метри, исполнете ги сите видови на потреби за декорација.