Mops за чистење на подот, ротирачко прилагодување на чистење за чистење за wallsидови 360 ротирачки прилагодлив кат моп апсорпција на вода влажна и суво за домашни wallидн?
  • Неодамнешно

Mops за чистење на подот, ротирачко прилагодување на чистење за чистење за wallsидови 360 ротирачки прилагодлив кат моп апсорпција на вода

DEN 575.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♛ 【Слободно повлекување и продолжена рачка】-Продолжената рачка е лесна за чистење и заштеда на напори на високи места, а дизајнот на прилагодување со повеќе фази можат лесно да се справат со различни сцени Рачката може да се прилагоди слободно и може да се користи за да го затегнете подот, да го измиете автомобилот, да го избришете стаклото, итн., Донесувајќи поголема преносливост во вашиот живот. ♛ 【Лесно за инсталирање】 - Има токи за прилагодување на затегнување од двете страни, само повлечете го за да го инсталирате или замените. Таа е распрснат, а должината на шипката со три пресеци е 1,15м. Погоден е за стари лица и деца. ♛ 【Влажното прицврстување и сувото двојна намена】 - Лесно за чистење, силно во апсорпција на вода и деконтаминација, може да се користи за да се отстранат прашината и дамките, правејќи чистење едноставно и удобно. Брзо извадете ја прашината без лента, електростатски апсорбирајте прашина и пената, лесно апсорбирајте прашина, без лента и чистете го како ново со светло влечење. ♛ 【360 ° спин од не'рѓосувачки челик】 - Двојна комбинација на чистење и висока ефикасност, електростатска адсорпција на чистење на прашина и руно, отстранување на прашина без ефикасност и ефикасност и ефикасност на чистење. Глава за ротирање со повеќе агол, можете лесно да ги исчистите таванот, аглите, дното на софата, итн. 【【Мулти-сценарио апликација】-една работа, мулти-употреба, мулти-скенарио апликација.

Product name:
360 Rotatable Adjustable Cleaning Mop
Product color:
orange
Product material:
stainless steel
Product features:
retractable, clean at height, three-section retractable, strong and easy to use, strong water absorption.
Packing list:
1 * Rotatable Adjustable Cleaning Mop:
2 * Replacement Heads :