Подвижни колички на Фуjади, количка за домаќинства што служат колички со тркала, колички за салони за убавина од 2 нивоа , ABS Cart, корпа за шминка за третман на бербер ?
  • Неодамнешно

Подвижни колички на Фуjади, количка за домаќинства што служат колички со тркала, колички за салони за убавина од 2 нивоа , ABS

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : ABS пластика + не'рѓосувачки челик, NG цврстина, мазна површина, не е лесна за кородирање Лесно за чистење. Големина : 64,5 x 44,5 x90 cm. Лежиште на оптоварување : 80 кг. Дизајн : Универзални тивки, дијагонални сопирачки, отпорни на лизгање и абење. Повеќенаменска берберска количка : Оваа количка за работилница може да се користи за стоматолошка болница, клиника, болница, места за убавина, лесни за поставување или складирање на стоки. Вашето задоволство е наша најголема потрага. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. 100% нов квалитет! . Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа.