Лимујин Г1/4 Внатрешен Филтер За Ладење На Вода Со Навој, Филтер Во Форма На Инка На Фин Екран За Ладење На Компјутерска Вода, Компатибилност Со Нечистотии Со Вода Ре?
  • Неодамнешно

Лимујин Г1/4 Внатрешен Филтер За Ладење На Вода Со Навој, Филтер Во Форма На Инка На Фин Екран За Ладење На Компјутерска Вода,

DEN 204.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Филтрирајте Ги Нечистотиите произведени од компјутерскиот систем за ладење вода за да ја осигурате безбедноста на пумпата ●Лесно За Инсталирање-g1/4" филтрите за микробранова жица можат лесно да се инсталираат во речиси секој течен систем за ладење, кој може да се отстрани и брзо да се инсталира. `+Брзо и Стабилно Филтрирање-долгата цевка е во состојба да филтрира што е можно повеќе нечистотии за кратко време стабилно. ●Облик на инка И Фин Екран На Филтер-усвојува многу фин екран за филтрирање за да ви даде поцелосен и попрецизен ефект на филтрирање. Е погоден За Компјутерски Систем За Ладење-Овој филтер за ладење на вода Со Внатрешна нишка Г1/4 со стабилни и сигурни перформанси е применлив за компјутерскиот систем за ладење. Опис : Овој филтер за ладење со внатрешна нишка Г1/4 " помага да се намалат нечистотиите произведени од компјутерскиот систем за ладење вода за да се обезбеди безбедност на пумпата. Обликот на инката ви дава одличен ефект на филтрирање, а многу фин екран на филтерот го прави филтерот поцелосен и попрецизен.