Ваколи 8 Во 1 Комплет За Чистење На Тастатурата На Екранот на Лаптопот, Комплет За Електронско Чистење Со Држач За Мобилен Телефон, Алатка За Чистење За Компјутер/Мо?
  • Неодамнешно

Ваколи 8 Во 1 Комплет За Чистење На Тастатурата На Екранот на Лаптопот, Комплет За Електронско Чистење Со Држач За Мобилен Телефон,

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Мултифункционален Quackolee пренослив комплет за чистење компјутер ви носи погодност, збир на алатки и производи дизајнирани за ефикасно чистење на вашите уреди како што се паметни телефони и таблети Комплетот содржи голема четка што може да се повлече, извлекувач на капачиња, тенка мека четка,спреј за рециклирање 2мл, сунѓер за собирање и четка. ●Функција За Држач За Мобилен Телефон ● Комплетот За Електронско Чистење Wackolee има Функција За Држач За Мобилен Телефон, подвижниот проѕирен капак може да се ротира надолу и да се комбинира со телото на четката за да формира држач за мобилен телефон, Држач За Приклучок За Телефон компатибилен со i Phone 11 Pro, SE, XR, 8 Плус 7 6, Samsung Galaxy, Google Pixel и многу повеќе. ●Професионален Комплет За Чистење Тастатура ● умерена мека и тврда четка Што може да Се повлече И скриен извлекувач на тастатури што може да се повлече работи на тастатури well.It лесно е да се користи извлекувачот на тастатурата за да се извлече капачето на тастатурата, Големата и силна четка лесно ќе ги исчисти тешко избришаните места на дното на тастатурата. ●Алатка За Чистење На Екранот На Лаптопот ● прво Испрскајте го екранот на компјутерот со спреј за чистење, а потоа избришете го со задебелена и проширена крпа за чистење полиран со прав агол, што подобро одговара на четирите агли на екранот на компјутерот и ефикасно ги апсорбира тврдоглавите дамки, оставајќи нула промена на бојата и нула ленти на екранот. Без пролевање влакна, чувајте го екранот на компјутерот да изгледа како нов. ●Професионален Комплет за Чистење На Аеродроми ® 3 во 1 Пенкало За Чистење На Воздушни Плочи ќе ви помогне длабоко да го исчистите вашиот воздушен простор.