УПКОХ Бела Послужавник за Сервирање 6 парчиња Меламин Сос Чинии Контејнер За Сос За Повеќекратна Употреба Мал Сад За Потопување За Послужавник За Сервирање Домашн?
  • Неодамнешно

УПКОХ Бела Послужавник за Сервирање 6 парчиња Меламин Сос Чинии Контејнер За Сос За Повеќекратна Употреба Мал Сад За Потопување За Послужавник

DEN 609.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од меламин, кој е отпорен на, гребнатини и кршење Едноставен дизајн, елегантен стил. Може да се користи за зачини, потопување сос, сосови, овошје, маслинки, ореви, креми, желеа итн. Трајни садови за ресторани, барови и угостителски услуги, никогаш не грижете се за остатоци, прекари, пукнатини и гребнатини. за секој сос-потопување за секоја пригода за јадење, без разлика дали за скари на отворено, излети или домашно јадење. Изработен од меламин, кој е отпорен на, гребнатини и кршење. Едноставен дизајн, елегантен стил. Може да се користи за зачини, потопување сос, сосови, овошје, маслинки, ореви, креми, желеа итн. Трајни садови за ресторани, барови и угостителски услуги, никогаш не грижете се за остатоци, прекари, пукнатини и гребнатини. за секој сос-потопување за секоја пригода за јадење, без разлика дали за скари на отворено, излети или домашно јадење. Опис овие јадења се направени од меламин материјал за храна, цврст и издржлив, можете да ги миете по секоја употреба за следниот пат. Тие се еколошки и безбедни, отпорност на паѓање и анти - истиснување.