Milisten 4 парчиња Микрофон Стенд Табела Микро -стојат прилагодливи полици за десктоп штанд, тапан микрофон, држач за рака, Флексибилен микрофон, змија, држач за држачи ?
  • Неодамнешно

Milisten 4 парчиња Микрофон Стенд Табела Микро -стојат прилагодливи полици за десктоп штанд, тапан микрофон, држач за рака, Флексибилен

DEN 142.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Микрофонски штанд- преносен за да го земете каде и да е потребно, тој е лесен и може да се склопи во складирање Десктоп микрофонска рака- едноставен и концизен изглед, што го олеснува ракувањето и употребата, може да одговара со видови стилови на украсување. Држач за клип на микрофон- Универзален и прилагодлив дизајн, што го прави да одговара на секоја висина. Универзални стеги на микрофон. Прилагодлива решетка за микрофон- одвојлив и флексибилен дизајн, можете лесно да го инсталирате или одвоите телефонскиот клип. Стенд за поддршка на микрофон- изработен од премија и носат железен материјал, што го прави овој микрофонски решетка издржлив и цврст. Микрофонски штанд- преносен за да го земете каде и да е потребно, тој е лесен и може да се склопи во складирање. Десктоп микрофонска рака- едноставен и концизен изглед, што го олеснува ракувањето и употребата, може да одговара со видови стилови на украсување. Држач за клип на микрофон- Универзален и прилагодлив дизајн, што го прави да одговара на секоја висина. Универзални стеги на микрофон. Прилагодлива решетка за микрофон- одвојлив и флексибилен дизајн, можете лесно да го инсталирате или одвоите телефонскиот клип. Стенд за поддршка на микрофон- изработен од премија и носат железен материјал, што го прави овој микрофонски решетка издржлив и цврст. Пакетот вклучува карактеристики на 4 x микрофонски држачи - Материјал : Ironелезо, Спреј лак Универзални полици за складирање на микрофон - Боја : црна десктоп микрофон рака - Големина : Околу 46.