HBNO Органско Есенцијално Масло Од Кедрово Дрво 1oz- Чисто &засилувач; Природно Масло Од Кедрово Дрво, Usda Сертифицирано Органско, Дестилирано На Пареа-Совршено За Аром?
  • Неодамнешно

HBNO Органско Есенцијално Масло Од Кедрово Дрво 1oz- Чисто &засилувач; Природно Масло Од Кедрово Дрво, Usda Сертифицирано Органско,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сертифицирано ОРГАНСКО ЕСЕНЦИЈАЛНО МАСЛО ОД УСДА : Нашето Органско кедрово масло Е Органско сертифицирано Од One Cert И рутински тестирано за чистота за да се осигурате дека ќе купите одржливо, чисто и квалитетно масло 100% ОРГАНСКО ЕСЕНЦИЈАЛНО МАСЛО ОД КЕДАР : Извлечено со пареа што го дестилира дрвото На дрвото Седрус Атлантика и спакувано во САД во килибарно стаклено шише со странична стаклена капалка. ● ПРИДОБИВКИ ОД ЕСЕНЦИЈАЛНО МАСЛО ОД ОРГАНСКО КЕДРОВО ДРВО : Органското Кедрово дрво е фантастично дополнување на производите за нега на кожа бидејќи помага во балансирање на мрсната кожа. Неговата арома и го основи и го расчистува умот. `+ ОРГАНСКО ЕСЕНЦИЈАЛНО МАСЛО ОД КЕДРОВО ДРВО ПОВЕЌЕНАМЕНСКО : тоа е корисно масло за дифузија низ домот за отстранување на мирисите. Може да се користи и како природен чистач кој потоа остава прекрасна дрвенеста арома.