Rack Xouvy чевли решетката 6,7 нивоа решетки за чевли Дрвени големи решетки за чевли, влезен коридор, кутија за складирање на дневна соба, големина: 68 см)))
  • Неодамнешно

Rack Xouvy чевли решетката 6,7 нивоа решетки за чевли Дрвени големи решетки за чевли, влезен коридор, кутија за складирање на дневна

DEN 784.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Материјал : Дебел ламинирано дрво материјал, здрав и издржлив, стабилен и убав, лесен за совпаѓање со крзно ★ Управување со повеќе слојни простории за складирање на простор : Предмети за складирање со голем капацитет, поудобно поставување. Добро искористете го складирањето на вселената, дајте ви чист и уреден дом. ★ Голем капацитет : Оваа решетка за чевли е поделена на 6/7 слоеви. Можете да ја поставите оваа решетка за чевли на вашиот влез, многу е погодно да ги чувате клучевите, капи, итн. 【Мултифункционално】 Во дневната соба, полицата може да држи суровини. Ставете го во плакарот за да ја одржувате облеката уредна. Ја прави просторијата за комунални услуги да изгледа почисто. ★ Лесно за склопување : Лесно се склопува. Мазната површина е лесна за чистење и одржување. Совршено е за вашиот ходник, плакарот, дневна соба, спална соба, бања, внатрешен двор или кујна. Спецификација : Име на производот : решетката за чевли/решетката за чевли/решетката за чевли/решетката за складирање на чевли Rackmaterial : Цврста Вудгрос Тежина : 13kgwhate за да се собере : Соберете/> Содржина на пакетот : 1*Белешка за решетки за чевли 1.

Product Name:
Shoe Rack/Shoe Rack/Shoe Rack/Shoe Rack Storage Rack
Material:
Solid Wood
Gross Weight:
13kg
Whether to Assemble:
Assemble
/> Package Contents:
1*Shoe Rack:
Note:
1. For manual measurement, please allow 0-3cm error. Please check the size and color before purchasing:
2. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand:
*We believe we can meet your needs with high-quality products. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email to solve the problem :