ЗАКАЧАЛКА ЗА Палто ВОДМБ 4М Врвка За Облека Што Може ДА СЕ Повлече Ѕидна Внатрешна Надворешна Закачалка За Перење Алишта Линија За Сушење Алишта Балкон Невидливи Л?
  • Неодамнешно

ЗАКАЧАЛКА ЗА Палто ВОДМБ 4М Врвка За Облека Што Може ДА СЕ Повлече Ѕидна Внатрешна Надворешна Закачалка За Перење Алишта Линија За Сушење Алишта

DEN 1524.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Абс материјал, вграден негативен филм за вселенски алуминиумски материјал, лиење занаети, силен и издржлив Ротационен прекинувач дизајн. Откако ќе се ослободи прекинувачот, жичаното јаже може да се извлече. Не заборавајте да го затегнете прекинувачот откако ќе го извлечете за да спречите автоматско извлекување. Едноставен дизајн, искористување на просторот, може да се стави во речиси секој простор. Двата дела на алиштата треба да бидат инсталирани во хоризонтална и спротивна положба. Материјал : АБС+Алуминиум.Големина на производот : 6*8.Боја : бела, големина на Јаже од Сребрена Жица : Должина 4,2 м, Дебелина 1,5 мм.АБС материјал, вграден негативен филм за вселенски алуминиумски материјал, леење занаети, силен и издржлив.Ротационен прекинувач дизајн. Откако ќе се ослободи прекинувачот, жичаното јаже може да се извлече.Не заборавајте да го затегнете прекинувачот откако ќе го извлечете за да спречите автоматско извлекување.Едноставен дизајн, искористување на просторот, може да се стави во речиси секој простор.Двата дела на алиштата треба да бидат инсталирани во хоризонтална и спротивна положба.