Која е мојата мајка за туширање за бебиња за бебиња розови слонови родови неутрален дизајн на картички за забава за бебиња или пол откриваат 30 листови од секоја од ?
  • Неодамнешно

Која е мојата мајка за туширање за бебиња за бебиња розови слонови родови неутрален дизајн на картички за забава за бебиња или пол

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количина и димензија : Секоја пакет вклучува 30 картички за игри и 1 лист со одговор Мерење 5 x 7 инчи. Квалитет : Печатењето е еднострано со рамномерни и светли бои. Вие сте слободни да играте круг без да се грижите. Акциите на картички се лесни за пишување и за читање. Смешна забава : Погодно е за сите возрасти мажи и жени од сите возрасти да играат. Смешни и специјални забави игри ќе го активни вашето бебешки туш и ќе ги запознаете сите брзо. Активноста ќе биде посебна и незаборавна. Професионален дизајн : Симпатична цртана тема за животни за момчиња и девојчиња, родова неутрална. Играта со карти е едноставна и лесна за работа што може да ви заштеди пари и време. Може да имате повеќе време да ги забавувате гостите и да уживате во забавата. Активноста ќе биде посебна и незаборавна. Загарантирано : Веруваме дека ќе имате незаборавни спомени со нашите картички.