Skullcandy Мелење &засилувач; ЛИНИЈА USB-C До C Кабел/Безжичен Во Уво Bluetooth Слушалки/Употреба со iPhone И Android / Полнење Случај И Микрофон/Одлично За Салата И Игри-Сива/Сина + 4ft Т?
  • Неодамнешно

Skullcandy Мелење &засилувач; ЛИНИЈА USB-C До C Кабел/Безжичен Во Уво Bluetooth Слушалки/Употреба со iPhone И Android / Полнење Случај

DEN 1386.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мега Силен - имајќи го предвид квалитетот при дизајнирање На Линијата, тој е направен со ултра квалитетни метали за да се избегне прегревање, заплеткување и пожари, истовремено додавајќи издржливост и продолжено олеснување на вирусот Врховен Звук-Опуштете се, вежбајте или трчајте слушајќи ги вашите омилени мелодии со кристално чист аудио, гнарен бас и ќе слушате до 40 часа со едно полнење. Куќиштето држи 31 час, пупките држат 9 часа батерија. Компатибилност - ЛИНИЈАТА USB-C ќе ви овозможи да наплаќате буквално секој USB-C наполнет уред и да пренесувате податоци во исто време. Технологија на череп-коефициент На интелигенција-Споделете ги вашите мелодии со пријател во реално време, активирајте го вашиот асистент, прилагодете ги контролите на слушалките и активирајте ја камерата на телефонот за да направите совршено селфи. Дизајнот е супер уникатен за кабел, различен од вашиот секојдневен обичен бел, мешавината на темни и светли бои осигурува дека вашиот кабел се истакнува и му го дава тој изглед на Черепот што сите го сакаме. Коефициентот на интелигенција на черепот, исто така, нуди целосна слободни раце, што значи дека никогаш не треба да ги соблекувате ракавиците или да ја пуштите рачката. Играјте, паузирајте, прилагодете ја јачината на звукот, примајте повици, прескокнувајте песни, стартувајте Spotify и активирајте Го Режимот Свесен За Престојот, сето тоа без воопшто да го допирате вашиот уред. Кабел од 4 Стапки-на 4 стапки, тој е подолг од другите кабли, но не премногу долг каде што ќе добиете големи заплеткувања и ќе се чувствувате како да носите јаже што никогаш не завршува!. Никогаш не губи Со плочка-со плочка технологија, Черепот технологија го прави тоа супер лесно да се пронајде или слушалки и да ја задржите вашата гаџети безбедно! Преземете ја апликацијата Плочки и следете ги упатствата за активирање.