500гр Крем За Масажа Со Моксибустион, Здрава Физиотерапија Кал Кинески За Медицина За Масажа
  • Неодамнешно

500гр Крем За Масажа Со Моксибустион, Здрава Физиотерапија Кал Кинески За Медицина За Масажа

DEN 357.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРИРОДНИ СОСТОЈКИ-направен е со здрави и безбедни состојки кои не се токсични и можат да се користат со доверба Растителни екстракти извлечени од здравствени работници. Збогатен со растителни екстракти, кои нема да имаат несакани ефекти за вашето тело, нежно ја храни и хидрира кожата. ЗАБЕЛЕШКА-Избегнувајте контакт со очите. Не земајте преку уста. Не користете кај бремени жени, доенчиња, висок крвен притисок, дијабетес, заболување на бубрезите, епилепсија, лезии на кожата. За оние со чувствителна кожа, прво направете тест на кожата. Избегнувајте светлина и чувајте на ниска температура. ДИРЕКТНА и ЕФИКАСНА - моксибустијата на кал има ефект на намалување на темните дамки, против стареење и против брчки. Може да се користи за ублажување на замор на мускулите на рамото и вратот, вообичаени проблеми како што е вкочанетост на вратот.Калта за моксибустија може да се нанесе директно на човечкото тело, добар ефект, брзо. Употреба-Прво, загрејте ја калта во микробранова печка 3-4 минути за да добиете соодветна температура, а потоа нанесете ја калта на чистата кожа што сакате да ја масирате. Потоа покријте го делот со моксибустија на кал со пластична фолија, уживајте во масажата со кал околу 30-45 минути. На крајот, откинете ја калта од едната страна на пластичната фолија од другата страна. АПЛИКАЦИЈА-калта За Моксибустија има многу флексибилна, може да се закачи на грбот, стомакот; Грбот, абдоминалната употреба, количината може да биде висока, со лажица, билната кал полесно се отстранува и нема да ви ги извалка рацете. Спецификација : Состојба : 100% Бренд Њуитем Тип : Хербална Кал Состојка : Содржина На Растителен Серумнет : 500гусаж : Масажа, Телесната Тежинапогоден за : Грб, Масажа На Рамокористејќи Метод : 1. Нанесете масло за масажа во областа за масажа, нежно масирајте додека не се загрее малку. Ставете ја калта во микробранова печка за да се загрее.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Herbal Mud
Ingredient:
Plant Serum
Net Content:
500g
Usage:
Massage, Lose Weight
Suitable for:
Back, Shoulder Massage
Using Method:
1. Apply massage oil to the massage area, gently massage until slightly warm.:
2. Put the mud in the microwave to heat it. (Remember to remove the lid and spoon. ) If it is not completely melt in about 3-4 minutes, please stir evenly, then heat for 30 seconds.:
3. Mix the heated mud with a spoon, and test the temperature with the back of the hand. If the temperature is suitable, first put a plastic wrap on the body to be massaged, and apply the herbal mud, about 2 coins thick.:
4. Invert the cling film applied with even mud and apply it to the application site, wait for 20-30 minutes. :
5. After 30 minutes, roll it up along the edge of the plastic wrap, and put it in storage box for storage. If there is a small amount of residue, use a hot towel or paper towel to gently scrub it.:
Package List:
1 x Herbal Mud1 x Spoon :
Note:
1. Avoid contact with the eyes. 2. Do not take orally. 3. Do not use for pregnant women, infants, high blood pressure, diabetes, kidney disease, epilepsy, skin damage. 3. For those with sensitive muscles, please do a skin test first. 4. Avoid light and store at low temperature. :