Cabilock Бонбони Дисплеј Решетката Сладолед Држач За Конус Стојат Железо Сладолед Штанд Дисплеј Решетката Со Основни Метални Кекси Држачи За Домашна Кујна Печење Гот?
  • Неодамнешно

Cabilock Бонбони Дисплеј Решетката Сладолед Држач За Конус Стојат Железо Сладолед Штанд Дисплеј Решетката Со Основни Метални Кекси Држачи

DEN 247.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за сладолед од црно железо држач за конуси со основа 5 дупки за прикажување снежни конуси суши рачни ролни пуканки бонбони помфрит слатки солени Нашиот дисплеј за конус за сладолед ќе ви го даде најдобриот атрактивен начин за прикажување на конусот за сладолед и сите други задоволства во вашата забава или секојдневниот десерт. Не може држачот за конуси да се користи за прикажување конуси за сладолед, но може да се користи и за прикажување бонбони, пуканки, суши за рачни ролни, мешавина за закуски, помфрит и овошни конуси. Погоден За божиќна забава, пикник, роденденска забава, свадбена забава, туш за бебиња, невестински туш, штандови за концесија, што ќе биде привлечен декор за секоја забава. Овие држачи за држачи за конуси се погодни за свадба, забава, сам декорација за држење сладолед, суши и пица со рачна ролна, итн. Опис Издржлива Решетка За Складирање Сладолед Практичен Креативен Држач За Конус За Сладолед.