Организатор за складирање на колички за челик Mdesign, количка со 3 полици со корпи за перење, кал, гаража, организација за бања - има детергенти, сапун за рака - колекциј?
  • Неодамнешно

Организатор за складирање на колички за челик Mdesign, количка со 3 полици со корпи за перење, кал, гаража, организација за бања -

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пространа 3-ниво на организација : 3 полици обезбедуваат многу простор за чување на сите ваши најважни алишта; Одлично за детергент за перење алишта, сапун, парчиња за детергенти за перење, топки за перење, отстранувачи на дамки, стапчиња за дамки, листови за фен, ролери за леќи, иглички за облека, материјали за чистење и повеќе; Тркалачките тркала за ритам го олеснуваат преместувањето на оваа кула за складирање наоколу Подвижно складирање : 4 лесни лесни, издржливи тркала го олеснуваат превртувањето до и од просторијата за перење; Страничните рачки обезбедуваат лесен зафат за да го направат транспортот едноставен и лесен; Полиците подигнаа страни за да ги задржат предметите. Функционална компактната големина и дизајнот на тркалото на риболовците го прават корисен помошник во текот на вашиот дом; Користете во кујни, пантолони, бањи, спални соби, гаражи, простории за комунални услуги, занаетчиски простории, плакари, канцеларии, калници, влезови и повеќе за едноставно решение за складирање; Компактната големина нуди дарежливо складирање за домови, станови, кондоми, соби за колеџ, РВ и кампери. Квалитетна конструкција : Направена од силна челична жица мрежа со издржлива завршница; Тркалата со риболовци со лесен леб се изработени од трајна пластика; Вклучени се некои собрани-вклучени хардвер и лесни за следење; Лесна грижа : Исчистете со влажна крпа. THOUGHTFULLY SIZED : Measures 6.71" high when assembled. SPACIOUS 3-TIER ORGANIZATION : 3 shelves provide plenty of room to store all of your laundry essentials; Great for laundry detergent, soap, laundry detergent pods, laundry balls, Отстранувачи на дамки, стапчиња за дамки, ливчиња за фен, ролери за ленти, иглички за облека, материјали за чистење и повеќе; тркалата за тркалачки риболовци го олеснуваат преместувањето на оваа кула за складирање. Подвижното складирање : 4 лесни лесни, издржливи тркала го олеснуваат превртувањето на и од просторијата за перење; страничните рачки обезбедуваат лесен за да го направат транспортот едноставен и лесен; полиците подигнаа страни за да ги задржат предметите во место. Функционална компактната големина и дизајнот на тркалото на риболовците го прават корисен помошник во текот на вашиот дом; користете во kitchens, pantries, bathrooms, bedrooms, garages, utility rooms, craft rooms, closets, offices, mudrooms, entryways and more for a simple storage solution; The compact size offers generous storage for homes, apartments, condos, college dorm rooms, RVs, и кампери.