Макарт 500 парчиња Мек Гел Целосен Капак Совети За Нокти, Среден Ковчег Јасни Лажни Совети За Нокти Пакет Со Макарт Лепак За Нокти За Акрилни Нокти Ув Гел Лекување По?
  • Неодамнешно

Макарт 500 парчиња Мек Гел Целосен Капак Совети За Нокти, Среден Ковчег Јасни Лажни Совети За Нокти Пакет Со Макарт Лепак За Нокти За Акрилни

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен За Употреба И Долготраен-јасните совети за нокти со целосна покриеност Се Половина мат и претходно изматени што ви заштедува време да ги поднесете ноктите внатре и ја подобрува адхезијата помеѓу врвовите на гелот и вашите природни нокти,го прави потрајни, цврсти и долготрајниМногу повеќе пријателски за почетници отколку обичните акрилни нокти. Меки Гел-Нокти, Впие, Лесно Се Отстранува-висококвалитетните совети за гел се податливи и не оставаат трага при преклопување,сечење, поднесување или обликување; овие лажни нокти во форма на ковчег лесно и природно се вклопуваат во вашите нокти од областа на кутикулата до слободниот раб. Впие материјал, лесен за отстранување.Совршен сам маникир јасни совети за нокти. 3 ВО 1 ФОРМУЛА, ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ И ПАРИ мултифункционалниот гел За врзување На Лепилото За Нокти На Макарт може да се користи како редовно лепило за нокти за акрилни нокти, основен слој за гел лак за нокти и друг гел за нокти, раствор за лизгање за поли гел за нокти. Повеќекратна употреба во едно шише, заштедете време и пари барајќи ги сите ваши различни решенија за уметност за нокти со сето ова во еден гел за уметност за нокти. ДОЛГОТРАЕН И ОТПОРЕН на КРШЕЊЕ-на овој лепак за нокти СО УВ ГЕЛ ќе Му требаат 1-2 минути лекување под ламба за нокти кога го користевте како лепак за нокти или основен слој. Нема повеќе пукање и кревање. Трае повеќе од 4 недели со добра подготовка на ноктите.