Роуз Кристал Декор Прстен Случај, Лесен Романтичен Прстен Носител Со Облик На Срце Дизајн, Романтична Свадба Прстен Перница Лесен За Чување, За Партија Декорација ?
  • Неодамнешно

Роуз Кристал Декор Прстен Случај, Лесен Романтичен Прстен Носител Со Облик На Срце Дизајн, Романтична Свадба Прстен Перница Лесен За Чување,

DEN 249.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПАКТНА и ЛЕСНА : оваа перница за венчален прстен е компактна и лесна, што е лесна за носење и складирање Може да собере пар прстени, што е совршена перница за одржување на вашите венчални прстени. МЕКА и УДОБНА : перницата за венчален прстен е изработена од квалитетен ЈП материјал, кој е мек и издржлив за употреба. Тоа може да биде и спомен неколку години подоцна. СО ДЕКОРАЦИЈА НА КРИСТАЛ : Секој цвет има украс на кристал, блескав и убав. Дизајн во форма на срце, романтичен и исклучителен, прекрасен и модерен, дава поинакво чувство на вашата свадба. ШИРОКА ПРИМЕНА : Користење на носач на прстени како средство за пренесување на венчални прстени, свадба додадете боја за давање, дајте ви поинакво чувство. Испраќањето венчален прстен по венчавката е исто така добар ракотворби и украс. ГАРАНЦИЈА ЗА УСЛУГА : имаме професионален тим за услуги на клиентите. Ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти навреме ако имате какви било прашања, ние ќе ги решиме што е можно поскоро. Се надевам дека ќе имаат добар шопинг искуство. Ве молиме дозволете мала грешка поради рачно мерење. Изработен од висококвалитетен ЈП материјал, мек и издржлив за употреба.