ВЕРСА-ТАГОВИ Шофершајбната Слоган Налепници 12 Пакет На Зачувај Налепници 12 Пакет На Еден Сопственик Слогани 12 Пакет На Ниска Километража Прозорец Налепници Заста?
  • Неодамнешно

ВЕРСА-ТАГОВИ Шофершајбната Слоган Налепници 12 Пакет На Зачувај Налепници 12 Пакет На Еден Сопственик Слогани 12 Пакет На Ниска Километража

DEN 179.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спакувани 12 по смалуваат завиткани пакет Достапно Во Црвено/Жолто. Тежина : 5 десетици-1,10 фунти. Големина : 149 "х 2 в". Спакувани 12 по смалуваат завиткани пакет. Достапно во 5 комбинации на бои. Достапни Години : 2007-2023. Тежина : 5 десетици-1,75 килограми. Големина : 14 "х 5". Спакувани 12 по смалуваат завиткани пакет. Достапно во 7 комбинации на бои. Достапни Цифри : 0-9, Долар Симбол. Тежина : 5 десетина - . Спакувани 12 по смалуваат завиткани пакет. Достапно во 7 комбинации на бои. Достапни Цифри : 0-9, Долар Симбол. Тежина : 5 десетина - . Содржи 12 НАЛЕПНИЦИ ЗА ЗАСТАПНИШТВО ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ на слоганот кои се со димензии 14 и 1/2 инчи на 2,75, тие работат совршено за да го осветлат секој автомобил, камион, Р. или користено возило. Плус 12 ЕДЕН СОПСТВЕНИК Верса-Ознаки Жолти и Црвени слогани работат на претворање на сообраќајот на вашиот автомобилски дилер што поминува со овие резерви на дилери со СВЕТЛА боја отпорни НА УВ. Плус 12 слогани на шофершајбната СО МАЛА КИЛОМЕТРАЖА Кои Се Жолти и Црвени налепници се лесни за употреба, нашите резерви на дилери се доволно силни за да се држат до шофершајбната и лесно да се отстранат кога е време за испорака. Верса-Ознаките обезбедуваат резерви за авто-дилери за дилери на автомобили повеќе од 50 години, нашите налепници за слогани се долго време омилени за зголемена видливост. ПРОИЗВЕДЕНО во САД ние ги користиме Сите Американски труд токму овде во Озаркс Од Мисури, Одржувајќи Ја Америка ВРАБОТЕНА. Содржи 12 НАЛЕПНИЦИ ЗА ЗАСТАПНИШТВО ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ на слоганот кои се со димензии 14 и 1/2 инчи на 2,75, тие работат совршено за да го осветлат секој автомобил, камион, Р.