100 Пакет Велигденска Торба за Лекување Со Златни Вратоврски, Велигденски Кеси За Лекување Целофан, Пластични Торби За Јајца Од Бонбони Од Виолончело Торби За Подар?
  • Неодамнешно

100 Пакет Велигденска Торба за Лекување Со Златни Вратоврски, Велигденски Кеси За Лекување Целофан, Пластични Торби За Јајца

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Што ЌЕ ДОБИЕТЕ ● 100 парчиња велигденски целофански кеси, 120 парчиња вртежи од злато од 8 см, доволни за да ги задоволат вашите потреби за материјали за велигденска забава ●ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ е Изработен од јасен ОПП, невкусен и нетоксичен, безбеден материјал за чување различни видови храна. Во меѓувреме, тие се цврсти и водоотпорни, не се лесни за кинење. ●ВЕЛИГДЕНСКИ ДИЗАЈН●велигденските кеси за колачиња се полни со разни велигденски елементи, како Што се" Среќен Велигден", морков, зајаче, велигденски јајца и пилиња итн., деликатна комбинација на бои, совршена за велигденска забава. ①ИЗМЕРЕТЕ ги кесите За Велигденски целофан се 12,5 Х 27,5 см/4,9 Х 10,8 инчи, совршена големина за слатки, пакување бонбони и пакување подароци, погодно за ставање или вадење бонбони,лесно за децата да се справат со овие кеси со нивните мали раце. ●ШИРОКА ПРИМЕНА●Празничните кеси за ужина се погодни за материјали За велигденска забава, соодветен пакет за лижавчиња, колачиња, задоволства, слатки, закуски, Чоколадо, мониста и сите мали нешта што сакате да ги ставите. 100 ПАРЧИЊА Велигденски Кеси За Лекување Целофан, Велигденски Јајца Од Зајаче виолончело Добрите Кеси За Бонбони Велигденски Добрите Чанти Грабнете Торба Со Пресврт За Велигденска Забава За Велигденските Карактеристики : Исполнети со разни велигденски елементи, како Што се "Среќен Велигден", моркови, зајачиња, велигденски јајца и пилиња итн.