5 Парчиња Златна Чанта Синџир Ремен 10 Парчиња Д Прстен Навртки Рамен Чанта Ремен Продолжувач Метал Топката Пост Глава Копчиња Д Прстен Обетка Завртка За Замена Чан?
  • Неодамнешно

5 Парчиња Златна Чанта Синџир Ремен 10 Парчиња Д Прстен Навртки Рамен Чанта Ремен Продолжувач Метал Топката Пост Глава Копчиња Д Прстен

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволна Количина За Употреба Заменете : има 5 парчиња ремени со синџир златна чанта, достапни во 5 различни должини и 10 парчиња ротирачки копчиња за глава на топката, доволно за да ги задоволат вашите потреби за изработка и замена Избрани Големини За Избор : синџирите за чанти за чанти се приближно. 7,9 инчи, 15,7 инчи, 31,4 инчи, 39,3 инчи, 47,2 инчи во должина, прибл. 0,39 инчи во ширина, опремени со јастози со димензии прибл. Долги 0,47 инчи; копчињата имаат прстени во Форма На Д од прибл. 0,62 х 0,8 инчи; ве Молиме внимателно проверете ја големината пред да нарачате. Убав Материјал за Трајна Услуга : изработен од квалитетен метал, синџирот на златна чанта е добро галванизиран, мазен, компактен и цврст, А навртките На прстенот Д прифаќаат легура на цинк, не е лесно да се скрши, избледи или ' рѓа, способни да ви служат долго време. Погодно За Инсталирање : можете да ја дупчите торбата со кожен удар (не е вклучен) и да ја поправите завртката За обетка Од прстен Д во дупката, конечно да го поврзете златниот ланец со завртката за обетка, која може цврсто да се држи еден до друг, едвај паѓа. Задоволителна Практичност во Животот : хардверот за чанти за правење торби може широко да се примени на проекти ЗА САМОСТОЈНИ торби, да ви помогне да направите паричници, чанти, чанти, кеси за крос-тело, вреќи за тамблери итн., за да додадете повеќе шарм и детали за нив, ви донесе многу погодност. Карактеристики : можете да го користите хардверот за правење чанта за да дизајнирате сопствени торби, кои не само што можат да го збогатат вашето слободно време, туку и да ги искористат своите способности за изработка, да ви донесат чувство на достигнување и ЗАДОВОЛСТВО.